Dun lapje biefstuk, licht gemarineerd in een marinade op olijfolie basis.
Braadadvies: even om en om bakken.
Varkenshaasje omwikkeld met katenspek en lekkere kruiden.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.
Een botermalse biefstuk gevuld met ons eigen mengsel van echte kruidenroomboter en een kruidenkaas. De buitenkant is licht bestrooid met pampa-pepertjes.
Braadadvies: 2 x 2,5 min. zachtjes bakken
Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade
Braadadvies: 2 maal 4 minuten bakken
Grof gemalen biefstuk met verse kruiden en afgegarneerd met een uitje.
Braadadvies: even om en om bakken.
Een lekker gemarineerd haasje van kalkoenfilet omwikkeld met ontbijtspek.
Braadadvies: ca. 12 minuten zachtjes braden.
Raadhuisstraat 94 |
2101HJ Heemstede |
0235286417 |
0235475125 |
info@vandergeestheemstede.keurslager.nl |
maandag | 08:00 | - | 18:00 |
dinsdag | 08:00 | - | 18:00 |
woensdag | 08:00 | - | 18:00 |
donderdag | 08:00 | - | 18:00 |
vrijdag | 08:00 | - | 18:00 |
zaterdag | 08:00 | - | 17:00 |
zondag | Gesloten |
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy. Meer informatie
Akkoord