Schepsalades, smakelijk gemak

Wij hebben de lekkerste salades, lekker voor 's avonds op een toastje of op de boterham. Hieronder een gedeelte van ons assortiment:

Filet Americain

100 % mager rundvlees gemarineerd met een eigengemaakte pittige saus.

Tonijnsalade

De heerlijke sappige tonijn, gecombineerd met een romige, kruidige dressing, garandeert u een TOP product op zowel brood als toast, bij de lunch of bij de borrel.

Carpaccio filet

Rundercarpaccio fijn gehakt en gemarineerd met dressing en kappertjes.
Ook lekker als voorgerecht op een bedje van ijsbergsla.

Beenham salade

Een heerlijk frisse salade van onze eigegemaakte beenham met een light dressing.

Kip-kerrie salade

Rijk gevuld met een hoog percentage sappig kippenborstvlees en op smaak gebracht met een speciale kerriemelange waarin ananas en fijne tuinkruiden voor de frisse na smaak zorgen.

Krabsalade

Dit, in de professionele keuken, zo gewaardeerde product is zorgvuldig samengesteld uit o.a. zuivere krab, een speciale dressing en een bouquet van kruiden. Als finishing touch is een vleugje Franse cognac toegevoegd.

Salade van het huis

Een heerlijk frisse salade van kip in romige saus met uitjes en een tipje kerrie. Deze salade staat bekend door de pittige ondertoon.

Eiersalade (met goud bekroond)

Een rijk gevuld product met verse eieren van de boerderij in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Fris van kleur en bovendien zonder onnodige toevoegingen. Geschikt voor sandwiches of als specialiteit bij de brunch.

Vleessalade

Naar oma's recept. Goed gevulde vleessalade in een fijne gekruide dressing met een romige nasmaak. Een smaakvolle stoffering voor brood of toast.

Keurslagerij van der Geest

Raadhuisstraat 94
2101HJ Heemstede
0235286417
0235475125

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten