Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.
Eigengemaakte ham van de schouder, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proeft u.
Rollade gemaakt van mager varkensvlees gekruid met een eigen kruidenmelange.
Eigengemaakte ham met been van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor uw buffet
Ouderwets lekker gemarineerd Zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Heerlijk eigengemaakt pekelvlees, nog op ambachtelijke manier gezouten en gekookt. Hierdoor blijft het pekelvlees lekker sappig en smaakvol.